09 de juny 2011

La foto: Els indignats a Gràcia


Després d'uns primers dies amb concentracions a la Plaça de la Vila, actualment es deixen a veure a través d'un punt d'informació a la mateixa Plaça i de cassolades que es produeixen de tant en tant.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

El moviment dels indignats ara per ara no se sap cap a on pot dirigir-se... No se com acabarem.

Carles, una pregunta, he vist que has estudiat ciències polítiques. Jo l'any que bé començare la universitat i segurament fare el mateix. Ciències polítiques és el camí correcte per ser polític? Hi ha gent que diu que s'hauria de fer dret, però no ho se segur. Que n'opines? Per cert, em recomanes algún llibre sobre política per profundidzar-hi més?

Gracies.

21:54  
Blogger Carles Agustí said...

Per fer política no cal fer una carrera concreta, és una vocació i uns ideals, i això està al marge de la formació.

Si t'agrada fer ciències polítiques fes-ho, però si t'agrada més fer un altra cosa, fes-la i podràs igualment dedicar-te a la política.

Dit això, crec que la carrera de Ciències Polítiques forma molt, bé i de manera força transversal. Passa que hem de lluitar contra una imatge estereotipada, que diu que els politòlegs o bé ens dediquem a la política o bé a feines de biblioteca, quan no és veritat, ens formen transversalment i podem desenvolupar sense cap problema qualsevol tasca, inclòs gerencials, directives, econòmiques o jurídiques. És més, la formació transversal que ens donen enriqueix el bagatge professional que podem oferir.

14:02  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home