16 de maig 2011

Crònica de campanya 11: Continuitat o canvi

Ahir diumenge teniem l'acte a Nou Barris, el Districte on tradicionalment CiU treu menys vots i més el PSC-PSOE, cosa que està començant a canviar, com es va veure el passat 28 de novembre quan CiU quasi va guanyar les eleccions en aquest districte de Barcelona.

Davant de 300 persones, algunes de les quals reclamant la reobertura de la piscina del Turó (cosa que Trias es va comprometre a fer), Trias va respondre a la campanya de l'insult i la por llençada pel partit socialista de manera desesperada. Trias va dir que la por no és ell, la por és que, després de tot el que ha passat, tot segueixi igual.

Per la tarda un dels actes més entranyables de la campanya, l'acte amb els nous catalans. 600 nous catalans a l'Auditori del Conservatori del Liceu. Gent dels 5 continents que votarà Xavier Trias, qui els va demanar integrar-se a la societat catalana. L'acte va acabar amb càntics equatorians de suport a Trias en ple carrer.

El PSC-PSOE ha entrat en desesperació en aquesta fase de la campanya, cosa que se suposa que és un bon senyal. Han renunciat fins i tot a fer campanya. L'únic que fan és parlar de Xavier Trias, ensenyant fotos seves amb Jose Maria Aznar. Ells, que tantes i tantes vegades han votat contra Catalunya al Congrés dels Diputats, la darrera de les quals impedeix a Catalunya rebre el Fons de Competitivitat.

Entrem en la darrera setmana de campanya.