07 de maig 2011

Crònica de campanya 2: Feria de abril

La veritat és que el dia d'ahir, entre feina de despatx, i preparatius de la Primera Comunió del meu fill Arnau, no vaig poder fer gaire campanya "in situ", més enllà d'anar a la Feria de Abril al vespre.

Vam recórrer diverses casetes, evidentment especialment la nostra, per cert plena, i la dels gitanos de la Mina, una visita sempre curiosa i agradable pel seu nivell artístic.

A la Feria de Abril hi vam trobar una curiosa minimanifestació d'uns 30 de militants i simpatitzants del PSC-PSOE i ICV, que anaven donant voltes per allà mirant de pescar vots en terreny que consideren propici.

El dia d'ahir va anar molt bé, pels ànims elevats que seguim tenint. També per l'acte del matí, on Trias va presentar la nostra proposta de regeneració urbanística de Barcelona des de Torre Baró, generant moltes propostes i titulars. Impressió molt positiva de l'acte.

Al vespre, a Sant Martí, Trias va insistir en que els barcelonins recolzin CiU per tenir un Govern fort, que no tingui hipoteques ni dependències de ningú.

Mentrestant segueixen arribant inputs negatius d'Hereu i el PSC-PSOE, una campanya en negatiu, on només parla de Xavier Trias i no de Barcelona. Encara no havia vist l'spot del PSC-PSOE, però vaig començar a rebre inputs negatius per part de d'amics que el veien.