06 de maig 2011

Crònica de campanya 1: Les Arenes

Comencem la campanya a la nova cúpula de les Arenes, un entorn fantàstic que va ajudar al gran ambient que es respirava ahir al vespre al nostre acte.

Mai havíem tingut més de 1.000 persones en un acte d'inici de campanya, ni en campanya de ciutat ni nacional, i ahir hi eren. Per les imatges que he vist, crec que de sobres som els que hem reunit més gent.

A les 20h ja érem a les Arenes, doncs havíem convocat a tots els quadres del partit a una reunió per explicar-los la realitat demoscòpica de la que partim, o sigui 16-17 regidors, i donar-los les darreres instruccions.

Ahir va ser dia d'enquestes. Regidor amunt regidor avall, totes donen CiU guanyadora i Xavier Trias Alcalde. Esperem mantenir i ampliar l'avantatge durant la campanya.

Pel que fa als altres partits, ahir mateix es féia públic que els tres liders del tripartit s'havien reunit en secret per parlar de pactes municipals postelectorals. De fet, la seva estratègia conjunta ja es pot veure en campanya, quan tots tres basen la seva campanya sobre el mateix tema, retallades.

2 Comments:

Anonymous Un jove ciutadà said...

Déu meu! Acabo de llegir les despes d'Hereu....s'hem ha caigat l'ànima al terra....el que faria jo amb aquestes quantitats, i asobre ell les malgasta, quina vergonya! Aquest any Barcelona es una BCN CIU pero estic totalment segur eh! Trias està molt capacitat i sap el que es fa! O si mes no, al menys en el pitjor dels casos (cosa que es IMPREOVABLE que pasi) no ho fare tan o igual de malament que Hereu.
FORÇA CIU, FORÇA TRIAS!

22:16  
Blogger Carles Agustí said...

Moltes gràcies pels ànims i suport ¡¡

23:50  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home