10 de maig 2011

Crònica de campanya 5: La T16




Ahir presentàvem la proposta de la targeta T16, que amplia l'actual T12 i la fa gratuita. D'altra banda el mateix Hereu s'encarregava d'obrir el foc sobre el Fons de competitivitat, demanant als governs que s'entenguin per a que aquests diners arribin a Catalunya, però no demanant als 25 diputats del PSC-PSOE que votin a favor d'això.


Trias i tots els dirigents de pràcticament la resta de les forces polítiques, van demanar als 25 diputats del PSC-PSOE que votessin a favor de Catalunya. Avui sabrem què passa finalment.


Per la tarda teniem l'acte territorial a Horta - Guinardó, on a més del Fons de competitivitat, Trias va anunciar el cobriment de la ronda de Dalt per superar cicatrius que divideixen el territori.


La meva jornada de campanya va ser de despatx intens fins a mitja tarda, on vaig acompanyar els companys de CiU Gràcia a fer campanya per l'eix comercial de l'antiga Travessera, amb molt bona receptivitat.


Ahir no vaig arribar gaire tard a casa, per poder celebrar el tercer aniversari del meu fill Artur.

3 Comments:

Anonymous Un jove ciutadà said...

Hola Carles, pel que veig la campanya del nostre estimat Alcalde Trias va sobre rails. Això és bo! Ja va sent hora que els ciutadans de Barcelona obrin els ulls i es fixin en la persona adequada. Que des de que està l'Hereu tafanejant per l'ajuntament, la segurat sembla que s'esfumi per moments.....
El canvi a la ciutat està a punt d'arribar, n'estic completament segur CIU al poder! I felicitats al teu fill Artur :)

21:55  
Anonymous Anònim said...

Una vergonya que hagin partits catalans que van pactar dos legislatures consecutives amb el PSC a l’hora de formar Govern.

Les abstencions de bascos, navarresos i canaris i la desaparició de la cambra de membres del PP en el moment de votar, una vergonya ja es el moment que doneu un cop de puny sobre la taula.

El dia 22, molts ciutadans i ciutadanes, donarem les gràcies altre vegada al PSC, el que han fet a Madrid no té perdó. No s’entén com encara hi pot haver-hi irresponsables que els votin.

El 22, guanya Trias a Barcelona, el discurs com fa Guardiola “HEM DE SER PRUDENTS”, i que el PSC es molt poderós, ja no serveix, desprès de l’espectacle d’ahir, això esta guanyat de carrer.

A L’Hospitalet imaginem que l’alcaldable serà com sempre del PSC.


Salutacions
Joan

15:58  
Blogger Carles Agustí said...

Gràcies pels comentaris. I efectivament Joan, la votació del 22-M té quelcom de dignitat nacional. El vot al PSC és un vot contra Catalunya.

16:18  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home