08 de març 2008

10 raons per votar CiU

1- Després de tot el que ha passat aquests 4 anys: Els incompliments i mentides de Zapatero (Estatut, aeroport, descens de la inversió a Catalunya, rodalies, TGV, balances fiscals, català a Europa, Castell de Montjuïc, incompliment Llei de dependència...) no podem deixar que els surti gratis. Si els surt gratis, a Catalunya podran fer-li ja qualsevol cosa.

2- Les eleccions del diumenge no poden tenir com a resultat un vot de reforçament als qui el país se’ls enfonsa a les mans (Carmel, esvorancs, crisi aeroport, crisi rodalies, gran apagada, empreses fugint, pèrdua d’influència, Catalunya sotmesa...).

3- Evitar la majoria absoluta del PSOE, sempre nefasta per Catalunya.

4- Només els partits catalans pensem en Catalunya com a prioritat. Els partits catalans (CiU i ERC) podem tenir gran influència a Madrid si el PSOE no suma majoria absoluta, doncs són els vots que li poden faltar i això ens permetrà pactar beneficis directes per Catalunya.

5- CiU és l’única força nacionalista catalana que pot anar a Madrid amb les mans lliures per defensar Catalunya.

6- El primer que exigirà CiU per a qualsevol acord és el desplegament íntegre de l’Estatut.

7- CiU exigirà un nou sistema de finançament per Catalunya.

8- CiU exigirà el traspàs de rodalies, canvi del traçat del TGV per Barcelona i prioritzar connexió amb la frontera i amb el corredor mediterrani (València), quarta pista de l’aeroport i canvi del model de gestió amb majoria catalana, i revisió del model de gestió de l’obra pública per part de l’estat i el tripartit.

9- Per fer respectar els nostres símbols (retorn dels papers de Salamanca, seleccions nacionals, entrada a la UNESCO...)

10- Pel dret a decidir, principi sobre el qual hem de construir la llibertat d’aquest país.