04 de març 2008

Crònica de campanya 12: Sant Medir


Avui ha estat Sant Medir, i per tant un dia de pràcticament aparcar la campanya i disfrutar d'aquesta festa tan gracienca (foto).

Podria parlar molt, doncs, del que he fet avui sobre Sant Medir, però poc de campanya.

Han aparegut les enquestes de les quals ja n'he parlat els darrers dos dies.

Hi ha el segon maleït debat Zapatero - Rajoy, debat que tinc la sensació que no ha aixecat tanta espectació com l'altre, doncs potser la campanya ja no està tan bipolaritzada. Només he sentit un trosset al taxi de tornada, i l'escassa sensació que m'he endut era que anava similar al de l'altre debat, amb lleuger avantatge de Zapatero davant d'un Rajoy que resistia.

Veig tot en la mateixa línia que els darrers dies i només destacaria que el PP català segueix la línia de l'espanyol, i si allà treuen Aznar, Zaplana i Acebes, aquí han tret Vidal Quadras. Sona a estratègia desesperada.

L'altre destacat és la constatació d'observar novament un Ridao crispat i tens, que definitivament constitueix una de les decepcions d'aquesta campanya, doncs pensava que era diferent i no ho és.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

00:44  
Anonymous Anònim said...

Ahir al final de la jornada laboral, vaig veure las festes de Sant Medir, per cer molta afluencia de public.

Ahir el debat va tindre molta audiencia, inclus, es sentian el televisors d'alguns veins.

La gent esat desecantada avui un company de feina , que un taxista li ha dit que ell sempre havia votat PSC, pero reconeixia que feia falta un gran canvi, comentaris d'aquet tipus se senten molts.

A nivell Espanyol l'unica alternativa es el PP, aqui a Catalunya es CIU.

El meu cap i varios treballadors han alucinat quan els hi he dit que L'Entesa, o sigui el tripartit, al senat van junts.

07:38  
Blogger Carles Agustí said...

Interpreto però que el gran canvi que demanava el taxista es refereix a un gran canvi més enllà d'unes sigles per unes altres, sinó un gran canvi en la política en general i que com parteixo.

12:31  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home