01 de març 2008

Crònica de campanya 10: Dia intens


Amb prou feines he dormit dues hores i ja hi tornàvem a ser (a la foto imatge de la nostra "war room" de campanya, el local de CDC Gràcia). Després de recollir material de l'Agrupació de Sant Martí, hem fet el Mercat de l'Abaceria amb el Pere Macias, érem una dotzena ben bona de militants més els meus dos fills, que quan veien uns globus vermells del PSC-PSOE que corrien per allà em deien "Papà aquests són els dolents?", "Si nens, són els dolents, ells són Espanya i nosaltres Catalunya" responia jo. I certament, els militants socialistes que gestionaven la seva parada electoral situada fora del mercat, patien uns quants improperis quan intentaven repartir material, "Jo no soc espanyol", era el més repetit per la gent alhora de rebutjar el material que miraven d'encolomar-los.

A les 13h arribàvem a Plaça Joanic on, liderat pels companys d'Unió, hi havia una senyora festa electoral amb castell inflable, actuacions, globusflèxia i paellada popular. Tot un èxit.

Per la tarda a casa amb la família que ja tocava.

Ha estat un dia de fer carrer i de fer Gràcia, i pràcticament no m'he assabentat de res de campanya nacional o estatal.

Demà serà un dia dur, és el dia que surten totes les enquestes, sempre desfavorables a nosaltres i que sempre ens donen menys del que realment acabem treient. Caldrà analitzar-les bé per veure com les contrarestem. És una llàstima, ja que dels mitjans d'aquí només en fan La Vanguàrdia, que treballa amb Noxa que no sap fer-ne, donant-nos sempre molt per sota d'on realment estem, i El Periódico, de les millor fetes però suscetibles de manipulació i no precisament a favor nostre. També hi ha el Racòmetre de RAC 1, potser la més fiable. La resta d'enquestes són a nivell d'estat i sense fiabilitat per resultat a Catalunya tot i que s'atreveixen a posar-ho.

Bé, ja veurem com ho afrontem.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Aquesta campanya es de la mes duras e igualadas dels ultimps temps i alguns candidats van al limit de les seves forçes.

Es convenient pendre las campanya electoral amb naturalidad, de manera relaxada, per tal d'aguantar aquet ritme tan infernal.

Jo ara a la platja amb la familia amb las bicis (pariculars no del bicing) a veure que ens trobem per alla.

Si es trobem una paradeta del PSC/PSOE i donen globos als nens, els hi dire que els agafin pero que no pateixin si s'ecapan i se enlairen ven amunt.

Nosaltres aquesta semana deixarem que cada cual organitze la seva campany com cregui oportun i despres sancionar amb el vot, premiant a uns, ignorand als altres.

Encara que penso que la gent a una setmana de les eleccions la gent ja te el vot decidit.

bona campanya

09:14  
Blogger garmir said...

Hola Carles:
M´ha fet molta risa aixó de "nens, són els dolents" , Bonissim, un 10.

11:58  
Blogger Carles Agustí said...

Joan,

La gran majoria té ja el vot decidit, però la darrera setmana és decisiva encara per fer caure a un o altre costat els escons que ballen. En el cas de CiU, en funció d'aquests que ballen, podem treure'n des de 10 fins a 13, o sigui que encara ens hi jugem molt.

23:21  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home