26 de febrer 2008

Crònica de campanya 6: El postdebat









No és que estigui espanyolitzant els meus posts, és que crec que no hem sabut sortir de la dinàmica post debat Zapatero - Rajoy.

Avui era dia de comentaris. Ja sabeu que no el vaig veure. En tot cas el que he recollit és que va ser un debat discret, mancat d'alçada política, amb molts retrets, molt passat i poca proposta, i en el que es va utilitzar a la gran perdedora del debat: Catalunya.

El tractament mediàtic és lamentable, tirant cadascú l'aigua cap al seu molí, els mitjans del PP diuen que va guanyar Rajoy i els del PSOE Zapatero, i els del mig naveguen. Del conjunt d'inputs que rebo, recullo una sensació de victòria per la mínima de Zapatero, amb molt baixa nota tots dos.

A nivell de Catalunya falta tensió, campanya discreta a remolc de l'espanyola, i parlo en general, ningú acaba de sobresortir i destacar. Pel que fa a CiU, Pujol és qui està fent el discurs més clar i encertat, crec que a Duran li falta contundència, li costa superar la moderació que l'acompanya, i és lògic, és un dels seus valors àlgids, però ara convé contundència. El candidat Raul Font de Tarragona ha ficat la pota, no ajuda gaire, a veure les disculpes o rectificació, ens juguem el segon diputat per Tarragona que podem aconseguir per la baixada d'ERC a la demarcació.

Avui a Gràcia descans, no teniem cap acte, cosa que ha servit per reajustar aspectes del Comitè Electoral i de logística de la campanya. Comencem a mobilitzar per l'acte central de diumenge amb les entitats i públic en general a la Plaça de la Revolució.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Duran i lleida es un autentic Gentleman ,un dels politics mes valorats.

Jo crec crec que a Duran no li falta contundència, ¿com voleu que estigui despres de la operacio a la que ha estat sotmes?.

Encara molt la feina que esta fen, hauria d'apendre el vergonyos candidat de las cejas retocadas el que es el TALANTE.

14:35  
Blogger Carles Agustí said...

Quan dic contundència no em refereixo a la manera de verbalitzar les paraules, sinó a les paraules que diu. Jo enduriria el discurs portant-lo al terreny del greuge d'aquests 4 anys i el vot a CiU com a únic desgreuge.

10:22  
Anonymous Anònim said...

D'acord amb la teva contestacio i gracies per l'aclariment.

13:58  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home