10 de febrer 2008

El doctorat de la Chacón

Aquest post bé podria semblar un episodi més del llibre "democràcia a sang freda", on David Madí ens relata, a base de vivències personals seves, el que ha estat la política catalana des de la retirada del President Pujol. Aqui va una aportació més.

A CiU tenim per costum, per ordre expressa de l'Artur Mas, però també per lògica de simple correspondència política i d'educació, respondre absolutament tots els correus electrònics que ens arriben al partit, excepte lògicament els que simplement ens insulten. Una cosa tan lògica, segons ens han dit molts internàutes, només la fem a CiU, sembla ser doncs que la immensa majoria, fins i tot tots els correus electrònics que arriben als altres partits, són simplement ignorats i llençats a la paperera.

A principis de la setmana passada em va arribar un dels que em tocava respondre a mi. Un internauta, que amagava d'entrada la seva identitat sota un pseudònim (més tard sí es va identificar), ens advertia de les seves sospites sobre la veracitat del Doctorat en dret que tan ha pregonat que posseeix i llueix Carme Chacón. L'internauta ens informava del seguit d'accions que estava portant a terme per tal d'avariguar la veracitat o falsetat de l'esmentat títol universitari de la candidata socialista.

Davant la possibilitat que les sospites de l'internauta fóssin certes, ràpidament hi vam prestar atenció, coordinant-nos amb ell per veure si arribava a descobrir-ho. Ens coordinàvem en la informació, perque bàsicament l'internauta és qui anava furgant, informant-nos de tots els moviments que feia. Nosaltres, per la nostra banda, miràven de buscar ínformació al respecte també. Finalment, efectivament sembla ser que el que Chacón exhibeix com a Doctorat, és només un pas intermig de tals estudis.

No va caler pressionar gaire, al poc de burxar una mica, el PSC, el PSOE i el blog de Carme Chacón, corregien el currículum de la candidata fent desaparèixer el títol de Doctorat. No podien però fer desaparèixer el rastre que deixa internet i accedir a la informació era fàcil a través de qualsevol cercador. Va ser fàcil reunir les versions antigues dels webs socialistes i multitud de notícies més recollien el currículum de Carme Chacón amb el doctorat.

La mentida ja era un fet, abans però de decidir com i quan ho faríem públic, e-noticies ja ho va treure. El ressò més enllà de l'e-noticies no soc capaç de calibrar-lo, però l'intueixo escàs, com ja prevèiem, per la protecció que els mitjans de comunicació donen a Chacón i al partit socialista en aquesta pseudodemocràcia en què vivim. Recordem l'escàndol que es va muntar, per exemple, quan es va saber que Roldan havia falsificat el seu currículum inflant estudis. Sense cap pudor, dignitat, ni rubor, Jose Zaragoza va sortir per negar que Chacón hagués inflat el seu currículum, malgrat les evidències.

Un escàndol més que acumula Carme Chacón, després d'aquell famós ridicol amb Felip Puig la nit electoral del 2003, d'haver tallat una entrevista amb la BBC (we're going to finish) quan el periodista derivava l'entrevista cap a aspectes tècnics en matèria d'habitatge que la Ministra era incapaç de contestar, o la xuleta mostrada al programa la Nit al dia de Mònica Terribas.

I és que darrera la imatge desenfadada de Carme Chacón s'amaga una candidata sense perfil, incapaç de sortir-se del guió i la frase del dia marcada des del carrer Nicaragua, feta Ministra només per motius electorals, i a més enganyant amb els estudis.

I no patiu, l'aparell socialista, José Zaragoza, ja té preparada la gran arma per si s'ataquen totes aquestes debilitats de Chacón. Fer servir el fet de ser dona, jove i embarassada, o sigui que l'ataquen homes despietats només pel fet de ser dona, jove i embarassada, provocant així la simpatia de la gent, per la feblesa de la candidata.

I Chacón no s'en amaga, em comentava ahir mateix un periodista la crueltat, que per prudència no explico, amb que la candidata socialista vol explotar aquestes condicions en les seves rodes de premsa.

Penalitzarà la gent tot això?. La resposta el 9 de març.

3 Comments:

Blogger Genís Boadella i Esteve said...

Enhorabona, Carles!

un molt bon recull per descriure la supercandidata del PSOE!

12:49  
Anonymous Anònim said...

Felicitacions al internauta anonim per el seu treball d'investigacio.

21:15  
Blogger garmir said...

Hola:
S´ha de tenir una mica de Joc net, la Carme Chacón no és de la meva ideologia, es més penso que és bastant limitadeta i "pijeta" peró ha tingut el "fair play" d´anar a veure a Duran, (quina gran persona) al hospital.
No et preocupis en el "cos a cos" dialèctic Duran-Chacón, si es que tenim ocasió de veure´l, Duran guanyarà de lluny.
En fi, m´hi informat llegint el teu màgnific Blog, doncs, Carles, no sabía aixó de la Carme Chacón.
Que vagi bé la campanya i que Duran es posi bó aviat.

17:27  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home