24 de febrer 2007

Magdalena Alvarez dimissió ¡¡¡

El que està passant amb RENFE a Catalunya no té nom. És un fet inèdit al món desenvolupat, inclús part del sotsdesenvolupat. És un insult a les persones i a Catalunya.

Hem de sumar-hi la qüestió de l'Aeroport, que volen convertir-nos-el en un de segona divisió, la manca d'inversió de l'Estat, l'incompliment dels pressupostos, el retràs en l'arribada del TGV...

Què més ha de passar?. Un aspecte curiós d'aquesta història és el paper de la Ministra espanyola Magdalena Alvarez, totalment amagada. Pràcticament ningú sap trobar el responsable polític de RENFE, o sigui la Ministra Alvarez, que com a bona socialista és tota una experta en amagar-se (recordem Nadal a Catalunya). Que s'amagui no vol dir que no sigui ella la màxima responsable de tot aquest vergonyós desgavell.

El més sorprenent és com pot ser que ningú en demani la dimissió. Després ens preguntem perque la gent no va a votar, no participa i viu tan allunyada de la política. Hi ha algun cas més evident d'exigència de la màxima responsabilitat política que tota la llista d'abans, encapçalada pel funcionament de RENFE?.

El PSC és el PSOE, per tant el partit d'Alvarez, per tant no demana la dimissió, primer el PSOE i després Catalunya ja ho sabem. Ho ha deixat clar el "President" Montilla, delegat del PSOE a Catalunya, dient que les avaries de RENFE són inevitables.

ERC primer és la cadira i després Catalunya (i les JERC manifestant-se demanant el traspàs de RENFE, es pot ser més cínic?), no demanaran la dimissió per no incomodar el seu germà PSOE.

IC-V és l'altre germanet petit dels socialistes, tot queda en família.

Sorpren que el PP no en demani la dimissió, quan en la seva estratègia desestabilitzadora dubtosament democràtica, a la mínima, basant-se en qualsevol especulació o mentida, ja demanen la dimissió de tothom. Com Alvarez fa mal a Catalunya ja els deu estar bé.

I no em deixo a CiU, el meu partit, no entenc francament a que esperem per demanar la dimissió de la Ministra, i des d'aquí modestament sol·licito a Convergència i Unió que demani la dimissió d'aquesta Ministra per una qüestió ja de dignitat nacional. En breu obrirem aquest debat a CiU Gràcia i personalment espero el traslladem més amunt del partit per mirar d'aconseguir-ho.

Faig una crida als blocaires de tots els partits catalans a fer pressió des de la xarxa per buscar la responsabilitat política que pertoca per l'escàndol de RENFE: Magdalena Alvarez dimissió¡¡¡.