22 de desembre 2006

M'ha arribat que...







- La representant d'ERC a un programa de tertúlies d'Onda Rambla va dir textualment que "nosaltres sempre escollirem socialisme abans que nacionalisme". Ho certifico perque jo mateix era el representant de CiU en aquell programa. Curiosament, una de les darreres enquestes públiques aparegudes, entre moltes altres dades, diu que el 84% dels votants d'ERC voten ERC perque és nacionalista. Curiós no?, prenguin nota els votants. Sovint Ricard Martinez, Regidor del Districte de Gràcia, al igual que Joan Puigcercós, afirmen que "nosaltres no som nacionalistes".

- El representant d'IC-V al programa de tertúlies de Ràdio Gràcia dels dimecres, va afirmar, justificant-la, que l'okupació és fruit de l'evolució de la societat. Igual que abans les persones treballàven 15 hores i ara 8 al dia, igual que abans les persones no utilitzaven la via pública i ara sí, doncs l'okupació d'espais era com això, un nou avenç social, fruit de l'evolució social.

- Josep Lluís Carod-Rovira ha dit públicament que cal despolititzar la llengua, el català. O sigui que cal deixar la llengua al designis del lliure mercat lingüístic.

- El representant d'IC-V a no se quin programa de Ràdio Gràcia, va preguntar-se quin futur tindria una coneguda Obra Social de Gràcia amb seu al Camp d'en Grassot, ara que l'Ajuntament assumiria els serveis socials i que el Govern anunciava la pujada de les pensions mínimes.

No ho dic jo, ho diuen ells mateixos, són declaracions públiques d'ells mateixos. Perque sapiguem qui ens està governant exactament.